Vacature Vrachtwagenchauffeur CE - ALDI Zaandam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Door het principe "Hoge kwaliteit - Lage prijs" is deze absolute topspeler van supermarktketen een succesvolle Europese onderneming in de levensmiddelenbranche. Een zorgvuldig gekozen assortiment gecombineerd met een goed ingerichte Logistieke organisatie vormt de basis van het succes van ALDI. Deze organisatie handelt vanuit de drie volgende sterke kernwaarden; Eenvoud, verantwoord & betrouwbaar.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zaandam

Functieomschrijving:

Als vrachtwagenchauffeur CE ben jij het visitekaartje van ALDI. Je zal werkzaam zijn in de regio Noord-Holland en bent verantwoordelijk voor het distribueren van de levensmiddelen aan de filialen. Voor het laden en lossen van pallets heb jij een pompwagen tot je beschikking.Een werkdag als vrachtwagenchauffeur CE start tussen 05:00 uur - 06:00 uur. Ben nou niet zo een vroege vogel? Dan is dat geen probleem! Het is voor jou dan mogelijk om, om 12:00 uur te beginnen. Wel vraag ALDI door de toenemende drukte jouw beschikbaarheid op de zaterdagen (Dit betekend niet dat jij iedere zaterdag werkzaam bent).

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Het aanbod:Direct op contract bij ALDI;Salaris volgens CAO beroepsgoederenvervoer;Flexibele werktijden;Onregelmatigheidstoeslag;Een 37-urige werkweek en 3 roostervrije uren;Reiskosten aan de hand van een staffel;Pensioenregeling;Bonusregeling, zoals een "niet ziek bonus" & "schadevrij rijden bonus";De mogelijkheid om parttime te werken.

Sector: Agrarisch

Functie: Chauffeur

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature