Loopbaancoach Zaandam

 

Een loopbaancoach kan jou helpen en ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf en je loopbaan. Je gaat samen met je coach bij wie je je prettig voelt proberen je ambities in je loopbaan te realiseren. Er wordt gekeken naar welke werkzaamheden in je houdige functie goed gaan en hoe je dat verder kunt verbeteren/ontwikkelen. Maar ook als je werkloos bent kun je met behulp van een loopbaancoach gaan onderzoeken waar je ambities en interesses liggen, wat voor soort werk er bij je past en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Loopbaancoaching kan aan verschillende mensen worden aangeboden. Deze kunnen onderverdeeld worden in 3 groepen: studenten & starters, werknemers en werklozen. Ondanks het verschil in de groepen zijn de trajecten vrijwel hetzelfde.

Een coachingstraject bestaat uit de volgende onderdelen:

Een coach ondersteunt je, maar neemt niet de leiding over je loopbaan en de keuzes die je moet maken. Je zult zelf immers de enige zijn die echt weet wat goed voor je is en wat je wilt. 

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet  wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen in de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je  vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.