Vacature Assistent Teamleider Logistiek Zaandam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden, daar staat ALDI voor! Dit maakt hen één van de grootste. maar ook meest succesvolle food Retailers in Europa. ALDI is hard aan het bouwen voor een mooie toekomst. Dit zie je terug in de formules en vooral de filialen. De filialen worden helder, overzichtelijk en vooral een stuk ruimer door de brede winkel paden. Dit gecombineerd met betere verlichting, bewegwijzering en een frisse sfeer zorgt voor het ultieme klantplezier.
Mooie winkels zijn natuurlijk prachtig, echter is het nog belangrijker om het juiste personeel in dienst te hebben! Daarom is ALDI altijd opzoek naar talenten. Ontwikkeling en ambities staan centraal. In hun moderne opleidingshuis krijgt iedere medewerker de kans om door te groeien binnen de organisatie, naar een passende functie die aansluit aan jouw wensen en ambities.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zaandam

Functieomschrijving:

Heb jij de ambitie om leiding te willen gaan geven? Houd jij van aanpakken? Heb je een echte 'hands-on' mentaliteit? En heb jij ervaring in de retail of logistiek? Dan is ALDI opzoek naar jou! Voor het distributiecentrum in Zaandam zijn wij op zoek naar een assistent teamleider logistiek: de rechterhand van de teamleiders transport en warehouse. Iemand die potentie en motivatie heeft door te willen groeien en direct ziet waar de problemen liggen.

Als assistent teamleider geef je met positieve energie leiding aan de orderpickers, logistiek medewerkers en cordinatoren. Zonder dat de teamleider jou opdrachten hoeft te geven weet je al wat er moet gebeuren en stuur jij je team aan. Je hebt een klik met het team en werkt graag samen. Daarnaast is je analytisch vermogen hoog: je ziet niet alleen fouten maar komt ook met oplossingen. Aldi investeert graag in jou en jouw kwaliteiten. Samen streven jullie ernaar een goed geolied proces neer te zetten om de efficintie in het warehouse en binnen het transport te vergroten.

Een uitdagende, afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid door te groeien tot teamleider!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Hard werken wordt beloond! Wat kan jij verwachten Een marktconform salaris vanaf €3.000 bruto per maand; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Reiskostenvergoeding; Een fulltime functie in Zaandam; Direct op contract bij de opdrachtgever.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Planner

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature